Πληροφορίες

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πληροφορίες της περιοχής, πως θα έρθετε στο ξενοδοχείο αλλά και αποστάσεις από σημαντικά σημεία της Κρήτης.

Η πρόσβαση στην πόλη είναι εύκολη και υπάρχει σύνδεση με τακτική αστική συγκοινωνία (υπάρχει στάση ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο) . Κάθε 15 λεπτά το αστικό λεωφορείο no 21 περνά έξω από το ξενοδοχείο μέχρι αργά το βράδυ.

Τακτική σύνδεση υπάρχει και με τους περισσότερους γνωστούς προορισμούς όπως το Ελαφονήσι , τα Φαλάσαρνα , την Κίσαμο, τον Μπάλο κτλ.

Η βραβευμένη με μπλε σημαία παραλία του Καλαμακίου , 300 μέτρα από το ξενοδοχείο, ξεχωρίζει για την εύκολη πρόσβαση και τις ανέσεις που προσφέρει.

Εξ’ άλλου άλλες οργανωμένες παραλίες που βρίσκονται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο, μπορούν να αποτελέσουν εναλλακτικές λύσεις για κάποιον που επιθυμεί ποικιλία ενδιαφερόντων και εμπειριών.

Αυτές είναι οι Άγιοι Απόστολοι, η Χρυσή Ακτή , η Αγία Μαρίνα, ο Πλατανιάς κ.α. Ο Πλατανιάς , τα τελευταία χρόνια αποτελεί κοσμοπολίτικο τουριστικό προορισμό και βρίσκεται μόλις λιγα χιλιόμετρα από το Καλαμάκι.

Βρείτε μας στον Χάρτη

Lat: 35.511994, Lon: 23.965183