Το ξενοδοχείο

Ξενοδοχείο ΑΚΑΣΤΗ

ΚΑΛΑΜΑΚΙ - ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ

Οικογενειακή Φιλοξενία

Η οικογενειακή, ζεστή ατμόσφαιρα των ιδιοκτήτων σε συνδιασμό με την άψογη εξυπηρέτηση δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες για αξέχαστες διακοπές.

Κοντά στα Χανιά

Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 4 χλμ από το κέντρο των Χανίων και προσφέρεται για ήσυχες διακοπές που συνδυάζουν την χαλάρωση με τις ψυχαγωγικές δυνατότητες της πόλης.

Δίπλα στην θάλασσα

Βρισκόμαστε σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες των Χανίων, το Καλαμάκι, μόλις 10 μέτρα από τη θάλασσα και 300 μέτρα από οργανωμένη παραλία.

Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο

AKASTI HOTEL

Το ξενοδοχείο Akasti βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες των Χανίων, το Καλαμάκι μόλις 10 μέτρα από τη θάλασσα και 300 μέτρα από οργανωμένη παραλία , δίπλα σε στάση λεωφορείων ,εστιατόρια και μίνι μάρκετ. Σε κοντινή απόσταση , 4 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων, η περιοχή προσφέρεται για ήσυχες διακοπές που συνδυάζουν την χαλάρωση με τις ψυχαγωγικές δυνατότητες της πόλης.

Η βραβευμένη με μπλε σημαία παραλία του Καλαμακίου , 300 μέτρα από το ξενοδοχείο, ξεχωρίζει για την εύκολη πρόσβαση και τις ανέσεις που προσφέρει. Εξ’ άλλου άλλες οργανωμένες παραλίες που βρίσκονται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο, μπορούν να αποτελέσουν εναλλακτικές λύσεις για κάποιον που επιθυμεί ποικιλία ενδιαφερόντων και εμπειριών. Αυτές είναι οι Άγιοι Απόστολοι, η Χρυσή Ακτή , η Αγία
Μαρίνα, ο Πλατανιάς κ.α.

Ο Πλατανιάς , τα τελευταία χρόνια αποτελεί κοσμοπολίτικο τουριστικό προορισμό και βρίσκεται μόλις λιγα χιλιόμετρα από το Καλαμάκι. Η πρόσβαση στην πόλη είναι εύκολη και υπάρχει σύνδεση με τακτική αστική συγκοινωνία . Κάθε 15 λεπτά το αστικό λεωφορείο no 21 περνά έξω από το ξενοδοχείο μέχρι αργά το βράδυ. Τακτική σύνδεση υπάρχει και με τους περισσότερους γνωστούς προορισμούς όπως το Ελαφονήσι, τα Φαλάσαρνα , την Κίσαμο, τον Μπάλο κτλ.

Η θέση του ξενοδοχείου καθώς και η οικογενειακή ατμόσφαιρα που επικρατεί κερδίζουν τις εντυπώσεις των φιλοξενούμενων που επαναλαμβάνουν τις επισκέψεις τους τιμώντας έτσι με την εμπιστοσύνη τους την φιλοξενία που παρέχουμε.

Βρείτε μας στον Χάρτη

Lat: 35.511994, Lon: 23.965183